Alquileres Drac els garanteix una estada a casa seva i apartaments lliure de COVID. L’equip de neteja de la nostra empresa prepara, neteja i desinfecta a consciència els seus lloguers.

Per a això i adaptant-se a aquesta nova situació, el nostre equip desinfecta amb rigorós control les seves estades, posant especial interès en objectes i zones més propenses a virus, com poden ser interruptors, manetes de portes i finestres i altres objectes i superfícies de continu contacte. Per a això disposem de productes específics homologats. Utilitzant clor en les superfícies que ho permeten com a sòls, banys, etc. i altres productes específics per a la desinfecció de sofàs, cortines i altres superfícies delicades.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mascarillas-1-150x150.jpg

Així mateix, el nostre equip de neteja atenent a la salut dels nostres clients i a la seva pròpia, pren les mesures i l’equipament oportú donada la situació que vivim, com l’ús de pantalles, mascaretes, guants i una altra sèrie d’indicacions donades pel govern.

També deixen en els seus lloguers un desinfectant de mans i un desinfectant en esprai que els seus clients poden utilitzar quan ho considerin oportú, aquest esprai pot ser utilitzat en totes les superfícies, com coixins, roba, sofàs, etc. que no perjudica el teixit i els clients poden utilitzar quan ho trobin convenient.

Només ens queda desitjar-li una feliç estada i demanar-los que pel seu bé i pel nostre compleixin amb les normes vigents, com l’ús de mascaretes, de gels desinfectants i altres.

Tenint cura de vostès ens cuidem nosaltres.

Esperem veure’ls aviat.

L’equip Drac.