Diving in Cala Santanyí

La pràctica d’activitats aquàtiques i a l’aire lliure forma part de la vasta oferta d’oci que podem trobar en qualsevol punt de les Illes Balears. Els que desitgen viure grans experiències i noves aventures, tenen l’oportunitat de fer-ho a Cala Santanyí Diving, la millor escola de busseig i snorkel de Santanyí a Mallorca.

Aquest centre esportiu posa a disposició dels seus clients un ampli ventall de possibilitats, doncs imparteix cursos i organitza sortides per a esportistes de tots els nivells. D’aquesta manera, els principiants poden iniciar-se practicant immersions a profunditats que oscil·len entre els dos i els deu metres.

També, hi ha l’opció de submergir-se a la nit per explorar l’apassionant món marí des d’una altra perspectiva. Les principals modalitats que es practiquen són scuba i snorkel i tots els cursos compten amb la certificació PADI (Professional Association of Diving Instructors), la qual cosa ens aporta una garantia de seguretat.

Cursos i programes per a totes les edats i nivells

Així, podem triar entre Bubblemaker, ideal per a nens majors de vuit anys, Discover Scuba, per a principiants majors de deu anys que vulguin fer les seves primeres immersions a menys de sis metres de profunditat o Discover Scuba Diving, un programa de dues sessions per a principiants, la primera en una piscina i la segona al mar.

I, si ja tenim una mica de nivell, el centre de busseig ens dóna l’opció d’inscriure’ns al Scuba Diver, un pas intermedi per aconseguir una certificació d’Open Water Diver. És ideal per als que disposin de poc temps i vulguin sortir a bussejar sota la supervisió directa d’un professional.

Diving experiences

Com obtenir un certificat?

Precisament, l’Open Water Diver és un curs d’aprenentatge que ens condueix directament a la certificació. Inclou sessions en una piscina per a practicar noves habilitats i 4 immersions en aigües obertes. També té l’opció de apuntar-nos a l’Adventure Diver, 1 subcurs de l’Advanced Open Water Diver per a aquells que ja tenen cert nivell.

El Rescue Diver està programat per bussejadors experimentats i ens acredita per gestionar i resoldre problemes en l’aigua. El Emergency First Response ens prepara per respondre davant emergències mèdiques i el Divemaster ens obre la porta a convertir-nos en professionals i ser instructors d’altres bussejadors.

Els millors destins de busseig de Santanyí

Santanyí és una localitat mallorquina que compta amb autèntics paradisos per gaudir d’un baptisme de busseig, fer snorkel o practicar en aigües obertes. Caló d’en Ferrà, Cala Llombards, Cala Figuera, Punta Àguila, Punta Fontanella, Cova Blanca… són alguns dels millors llocs que podem descobrir mentre aprenem.

En definitiva, aquesta escola de busseig i snorkel a Santanyí, Mallorca posa davant nostre una oportunitat immillorable de descobrir aquest municipi balear des d’una altra perspectiva. És un tren que no hauríem de deixar passar si decidim estar una temporada a Santanyí.

Cala Santanyí Diving Center