Santanyí és més que una població turística. Gràcies a les seves escoles instituts, ambulatoris, metge d’urgències i altres serveis, permet viure en família i gaudir de tot el que es necessita. Per descomptat que, com qualsevol destinació turística, la possibilitat d’oci és molt alta per a totes les edats.

Santanyí ens ofereix la increïble oportunitat de poder viure en un dels llocs turístics preferits. Aquesta població és ideal al no ser excessivament gran, tot i que a l’estiu multiplica els seus residents a causa dels turistes que la visiten.

Cala Llombards – Mallorca

Com tota població de vacances, sobretot sent costanera, a més de magnífiques platges i una gran opció de restaurants i cafeteries, disposem de tots els serveis necessaris perquè tant els grans com els petits puguin estar còmodes i desenvolupar les seves vides amb total normalitat.

Una ciutat que pensa en els més joves

Per descomptat, no poden faltar les escoles on portar els nens. Per sort, tenim l’oportunitat de triar entre l’ensenyament públic i privat des del grau infantil. Tampoc hi haurà cap inconvenient a l’hora que els nostres petits hagin de passar a l’educació secundària, ja que compta amb un centre d’aquest nivell.

A la biblioteca pública, els estudiants troben espais on estudiar o trobar els llibres que seran de gran ajuda per a la seva educació.

L’escola de música de Santanyí, per la seva banda, ens servirà per dotar de majors coneixements als nostres fills. Cal destacar que, aquesta població està estretament relacionada amb la cultura en les seves diverses modalitats. Té fama de reunir diversos artistes de múltiples nacionalitats, pels seus paisatges i el seu fantàstic clima estiuenc. És, sens dubte, una gran font d’inspiració.

Així mateix, no falten les pistes esportives i diverses instal·lacions on exercitar per tota la família. Encara que tampoc ens resistim a passejar per les seves platges.

Plaza Mayor -Santanyí

Des de la sanitat a la solució de qualsevol problema

Tot i ser una població tranquil·la, no pot faltar la seguretat, que permet la perfecta convivència entre els seus veïns. D’aquesta manera, trobem atenció policial, un centre ambulatori, urgència sanitària, diferents advocats, etc.

Per la seva atracció turística, tampoc falten benzineres i, per descomptat, farmàcies especialitzades. En el cas de voler adquirir els productes bàsics, necessaris per a qualsevol llar, Santanyí ens ofereix supermercats, ferreteries i botigues de tota mena. Les papereries i llibreries formen part dels seus recursos per fer front a les necessitats dels seus estudiants de qualsevol grau.

Santanyí ens proporciona tot el que busquem per viure en família. Des d’escoles, instituts, ambulatoris o metge d’urgències fins a un paisatge idíl·lic, elegit per artistes i una multitud de turistes que no dubten a viatjar a aquesta població com a lloc de descans estiuenc.