Platja de Cala Mondragó, Platja de s’Amarador i es Caló des Borgit.

La vora del Parc Natural de Mondragó es troba a 2,5 km a l’est de la vila de Santanyí i el cor de Parc Cala Mondragó es troba a 6 km de la ciutat, i 5,6 km de S’Alqueria Blanca. Els pobles més propers de la costa: Porto Petro, a 2 km a nord-est, i Cala Figuera parc adjacent a sud-oest.

Hi ha un munt d’aparcament gratuït al nord i suroest d’entrades i centre d’informació a l’entrada nord.

Des de Cala Mondragó, pots anar a la platja S’Amarador seguint una trajectòria cap a l’oest, prenent un camí cap a l’est, ens dirigim cap a la platja d’és Caló des Borgit.

Cala Mondragó


També coneguda com Caló de sa Font de n’Alis, pel seu nom original en mallorquí. És la més propera al centre d’informació del parc i, per això, la més accessible. En temporada alta pot trobar-se bastant concorreguda, encara que l’ambient és sempre tranquil i familiar. Compta amb bar i restaurant.

S’Amarador

Preciosa platja verge de sorra blanquíssima, no es troba molt lluny de l’anterior, des de la qual s’accedeix fàcilment passejant.

Caló Des Burgit

La cala més allunyada és també la menys turística. Petita i amb un accés una mica intricat, l’esforç d’arribar a ella li valdrà la pena a qui busqui recalar en una platja més allunyada de la multitud.

Alquileres Drac ofereix viles, xalets, cases i allotjaments de vacances situades molt a prop d’aquestes meravelloses platges.