Mallorca compta amb nombrosos atractius que val la pena descobrir. Entre ells es troba Cala Santanyí i les seves platges. Allà podem gaudir d’unes vacances de somni, envoltats de paisatges espectaculars, aigües cristal·lines i platges tranquil·les amb totes les prestacions. Allotjar-nos en aquesta pedania pertanyent a Santanyí, municipi de l’illa balear, ens permetrà conèixer llocs impressionants amb paisatges realment impactants.

La zona i els seus voltants constitueixen un dels principals nuclis turístics de la localitat mallorquina, on es concentra una àmplia oferta hotelera i de lloguer de vacances. A la urbanització de Cala Santanyí s’ubiquen els apartaments de el Grup Drac, on trobarem totes les comoditats necessàries per passar una estada perfecta. A la bonica cala que porta el mateix nom podrem relaxar-nos i prendre el sol plàcidament.

Es tracta d’una platja de fina sorra blanca i aigües turqueses, que es forma a la desembocadura d’un torrent, on, a més, Podem practicar altres activitats alternatives, com el surf o el busseig. Compta amb uns 70 metres de llarg i uns 100 d’ample i disposa de tots els serveis. A més, en un dels seus laterals hi ha una zona amb petites casetes de pescadors i un varador, freqüentat també per banyistes.

A Cala Santanyí oneja una de les cinc banderes blaves que van ser concedides enguany al municipi, el que més ha aconseguit de tota l’illa de Mallorca. Les altres quatre es troben a les platges de Cala Llombards, sa Font de n’Alis, s’Amarador i Cala Gran, al nucli de Cala d’Or. La qualitat de l’aigua per al bany i la dels serveis que es presten, a més dels increïbles paisatges, han estat factors determinants per a la seva concessió.

En un dels carrers de la urbanització de Cala Santanyí, propera a la platja, trobarem un sender que ens portarà fins a Es Pontàs, una gran roca natural amb forma d’arc o pont situada una mica abans d’arribar a Cala Llombards. Aquest últim nucli urbà i costaner, juntament amb altres, com Cala d’Or o Portopetro, es posicionen també com importants reclams que converteixen Santanyí en una destinació molt demandada.

Si decidim allotjar-nos en els apartaments de el Grup Drac tindrem tots aquests atractius al nostre abast. Caló des Moro o Cala Mondragó són també molt turístiques i val la pena que les descobrim. La veritat és que la costa de Santanyí està formada per impactants penya-segats on es formen aquestes petites cales amb aigües càlides.

Apostar per Cala Santanyí i les seves platges per llogar els apartaments, com els que oferim en Grup Drac, és tot un encert. Són molts els atractius d’aquest municipi balear, que els converteixen en una destinació única.